TERZIĆ PREUZEO ODGOVORNOST: Ja sam KRIV! Ako Zvezda ne bude šampion, podnosim OSTAVKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 14:44

TERZIĆ PREUZEO ODGOVORNOST: Ja sam KRIV! Ako Zvezda ne bude šampion, podnosim OSTAVKU

Bahar je imao na raspolaganju sve osim vremena.

Posle pripremnog perioda obeleženog pobedama, nikad burnijeg i bogatijeg prelaznog roka, pa i početka sezona, ovakav scenario na Marakani je malo ko očekivao.

Trener Barak Bahar nije sastavio ni šest meseci na na klupi Crvene zvezde, a generalni direktor Zvezdan Terzić je na kraju polusezone izašao pred novinare, ne da priča o jesenjoj tituli i proleću u Evropi, već da preuzme odgovornost:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
 - Ja kao najodgovorniji, uvek sam ja kriv. Ne dozvoljavam da se krivica prebacuje na saradnike, jer sam ih ja birao. Ja sam vrh piramide, imam komandnu odgovornost i prvi put kad Zvezda ne bude šampion, podneću ostavku.

Izraelski stručnjak nije ispunio zacrtane ciljeve, rastanak je bio neminovan:

- Kad smo pregovarali sa Barakom, rekli smo mu da će u Crvenoj zvezdi imati sve osim vremena. Postoje crvene linije koje ne možemo da prolazimo

Neuspeh u Ligi šampiona svim je teško pao, ali je porau u Večitom derbiju bila kap koja je prelila čašu

 - Planirali smo da pobedimo Jang bojs na "Marakani" i odigramo nerešeno tamo. Planirali smo i da pobedimo u derbiju. Te utakmice bi promenile i sudbinu Baraka Bahara. Sad ne vredi pričati o šansama. Čestitam i Jang bojsu i Partizanu - jasan je Terzić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.