TERZIĆ O SUPERLIGI: Ne želimo da radimo ništa što nije u skladu sa UEFA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 15:14

TERZIĆ O SUPERLIGI: Ne želimo da radimo ništa što nije u skladu sa UEFA

Tema koja zaokupira Evropu.

Velika bura u Evropi se podigla oko odluke Suda pravde Evropske unije saopštio je da su Evropska fudbalska unija (UEFA) i Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) zloupotrebile dominantan položaj blokirajući pretnjom sankcijama stvaranje alternativnog turnira, Superlige.

O tome je i govorio na konferencije za medije čelnik Zvezde Zvezdan Terzić.

- Video sam jutros odluku suda. Proglasili su nelegalnom odluku UEFA i FIFA, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << međutim, stav Crvene zvezde je jasan. Mi ne želimo da radimo ništa što nije u skladu sa UEFA. To je jedini pravi, sportski model. Ne interesuje nas nikakva Superliga - rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.