TERZIĆ: Marin dolazi za dve godine, dao je reč (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2018, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERZIĆ: Marin dolazi za dve godine, dao je reč (FOTO)

Trenutno je član Olimpijakosa.

Marko Marin će ipak doći u Crvenu zvezdu, barem je tako obećao. Fudbaler Olimpijakosa bio je jedan od onih igrača o kojem se spekulisalo u prethodnim prelaznim rokovma, a generalni direktor beogradskih crveno-belih, Zvezdan Terzić objasnio je šta se dešavalo u proteklom periodu.

- Marin je bio moja velika želja, a i on je imao veliku volju da dođe. Ponude iz Kine i MLS lige su, ipak, presudile. Hteli smo da probijemo sve limite, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da platimo milion evra neto platu Marku, da ima duplo više nego naš dosadašnji najplaćeniji fudbaler. I to je daleko manje nego što može da dobije u Americi i Kini - rekao je Terzić za Sportski žurnal, ali i dodao da je obećanje dato, ali tek za 2020. godinu.

- Dolazi sigurno. Dao mi je reč da će 2020. da bude kod nas. Imaće 31 godinu, sigurno će da bude na dobrom nivou - objasnio je Terzić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.