TERZIĆ I MARINAKIS ZA ISTIM STOLOM: Direktor Zvezde poslao PORUKU gazdi Olimpijakosa pred duel na Marakani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERZIĆ I MARINAKIS ZA ISTIM STOLOM: Direktor Zvezde poslao PORUKU gazdi Olimpijakosa pred duel na Marakani!

Susret je na programu od 21 čas.

Fudbaleri Crvene zvezde i Olimpijakosa odmeriće snagu od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić", u okviru drugog kola Lige šampiona. Duel beogradskih i atinskih crveno-belih privlači ogromno interesovanje, naročito zbog specifičnih odnosa navijačkih klubova srpskog i grčkog velikana.

Zvezdan Terzić ugostio je prvog čoveka Olimpijakosa Evangelosa Marinakisa potvrdivši dobre odnose sa grčkim velikanom, ali prema njegovim rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na terenu želi samo pobedu. Generalni direktor Crvene zvezde je u društvu gazde tima iz Pireja izašao u jedan od beogradskih restorana, a za grčku Gazetu objasnio je da je reč o izuzetno bliskim klubovima.

- Odnos sa Marinakisom je više od prijateljstva, klupske administracije neguju čvrsto prijateljstvo, ali će ovo ipak biti borba za bodove, finansijske resurse i slavu u Ligi šampiona. Obe ekipe moraju da iznesu maksimum za svoj tim, odnos klubova ne treba da zaustavi igrače od najboljeg u želji da dođu do pobede - rekao je Terzić.

Utakmicom protiv Atinjana ukazuje se šansa da odnosi dva kluba budu podignuti na još viši nivo.

- Jedva čekam meč, biće to duel bratskih klubova i ovo vidim kao priliku da naše odnose podignemo na viši nivo. Konekcija je stvorena pre tri decenije, bazirana je na prijateljstvu Srba i Grka, činjenici da se radi o najvećim klubovima istih boja, načina razmišljanja. Ljubav je logična - istakao je generalni direktor crveno-belih.

Čelnik Zvezde poželeo je Grcima titulu u nacionalnom šampionantu, a svom klubu pobedu u drugom kolu elitnog takmičenja.

- Olimpijakos je napravio dobar tim, možda najbolji u poslednjih deset godina, ali i mi imamo odličnu ekipu, želim pobedu, a Olimpijakosu želim da bude šampion Grčke i igra redovno u eliti, ovde pripada - istakao je Zvezdan Terzić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julija Iljasova, supruga turskog košarkaša Ersana Iljasove.

😍😍❤️😍😍

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on Feb 14, 2017 at 12:52pm PST

Turk yemegi gibisi yok !!!

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on Aug 17, 2014 at 11:22am PDT

Selfie.... London bridge!!! #london #selfie #love

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on Jan 17, 2015 at 4:22am PST

LA!!!!

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on Apr 24, 2014 at 1:27am PDT

Happy Mother’s Day 😘🌹

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on May 13, 2018 at 11:02am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.