TEREN TEŽI OD KOMŠIJA

Izvor: Kurir, 01.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEREN TEŽI OD KOMŠIJA

Ognjen Koroman kaže da će sutrašnji meč s Partizanom biti težak zbog uslova za igru

Ognjen Koroman i Nenad Milijaš, fudbaleri Crvene zvezde, očekuju tešku utakmicu protiv Partizana u 132. večitom derbiju, ali ne sumnjaju u trijumf crveno-belih. Za obojicu će veći problem od praznih tribina biti veoma loš teren na Marakani. Derbi će biti direktno prenošen na RTS od 16.30, pošto je Crvena zvezda nacionalnoj TV kući prodala prava za 50.000 evra.

- I nas i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << fudbalere Partizana čeka katastrofalan teren! Videćemo koliko ćemo uopšte moći da igramo. Prazne tribine na derbiju su slika našeg društva i fudbala. Očekujem da pobedimo Partizan i da nastavim tradiciju dobrih igara u derbiju, jer imam tri pobede i jedan remi - istakao je Ognjen Koroman.

Brzonogi igrač Crvene zvezde dotakao se teške situacije u zemlji, kao i moguće tenzije među igračima na derbiju.

- Lagao bih ako bih rekao da me ne opterećuje situacija u srpskom fudbalu, sve ovo vezano za hapšenja funkcionera, kao i dešavanja u vezi s Kosovom. Ipak, treba u subotu igrati fudbal i koncentrisati se na utakmicu. Bez obzira na to što igramo bez publike, biće tenzije među igračima, mada ne s onoliko adrenalina kao da su prisutni navijači - istakao je Koroman.

Nenad Milijaš poručio je da crveno-beli neće srljati u derbiju, iako Partizanu savršeno odgovara remi u subotu.

- Bodovi su nam važni, moramo da pobedimo, jer želimo Partizanu da priđemo na tri boda. Milovanović i ja smo se dogovorili da prekide s desne strane izvodim ja, a s leve on - kazao je Milijaš.[ antrfile ]

HITAN SASTANAK KOD TOPLICE

Ognjen Koroman i kapiten Crvene zvezde Dejan Milovanović juče su imali hitan sastanak s predsednikom kluba Toplicom Spasojevićem. Sva trojica bili su tajanstveni.

- Pričali smo o predstojećem derbiju, ali i o aktuelnoj situaciji u klubu - rekao je Koroman.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.