TERASA JE BRUTALNA: Ana i Bastijan kompletno renovirali vilu na Majorci, izgleda kao fatamorgana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2020, 19:13

TERASA JE BRUTALNA: Ana i Bastijan kompletno renovirali vilu na Majorci, izgleda kao fatamorgana (FOTO)

Nezamisliva lepota.

Bivša teniserka Ana Ivanović i bivši fudbaler Bastijan Švajnštajger uživaju u svojim zajedničkim danima kada su završili svoje sportske karijere. Zaradili su milione tokom karijere, imaju dvoje dece i sada odmaraju u svom raju na zemlji na Majorci.

Ana ima vilu na ovom ostrvu na Balearima još iz igračkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana, a nakon što je Švajnštajger završio karijeru u Čikago Fajeru, par se preselio upravo na Majorku, gde su prvo renovirali vilu i proširili je zbog novih člana porodice, sinova Luke i Leona.

Bivša srpska teniserka objavila je i kako sada izgleda delić njenog raja nakon što je vila renovirana, a posebno se ističe terasa, na kojoj voli da provodi vreme i da uživa u pogledu na grad i more, kao i da tu čita, ili trenira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.