TENISKI REKET SA DVE RUČKE

Izvor: Kurir, 12.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TENISKI REKET SA DVE RUČKE

Američka teniska braća Den i Brajan Batistone promovisali su na fjučers turnirima reket sa dve ručke! Njih dvojica su nakon povratka iz Brazila, gde su proveli dve godine kao mormonski misionari, videli nacrt ovog reketa i ubrzo potom otkupili sva prava na njega od vlasnika koji verovatno nije mislio da može da „probije“ ovaj proizvod na tržište. Međutim, Batistoneovi su privukli veliku pažnju, koja bi trebalo da rezultira dobijanjem „specijalne pozivnice“ za Indijan Vels.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Den i Brajan Batistone su za proizvodnju ovih reketa oformili kompaniju „Natural Tennis“, a ističu da je prednost njihovih reketa, koji nisu zabranjeni nikakvim propisima, veća preciznost kod oba udarca, činjenica da ne moraju da menjaju položaj ruke u promeni udaraca!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.