TEK ŠTO SE VRATIO: Boaći posle gola u DERBIJU dobio mnogo unosnu ponudu od MRSKOG Zvezdinog rivala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEK ŠTO SE VRATIO: Boaći posle gola u DERBIJU dobio mnogo unosnu ponudu od MRSKOG Zvezdinog rivala!

Napadač crveno-belih na ceni.

Gde je stao pre odlaska u Kinu, Ričmond Boaći nastavio je i posle povratka na Marakanu iz Đangsu Suninga. Reprezentativac Gane ponovo teroriše protivničke golmane, a poslednji je ceh platio Partizan u 158. Večitom derbiju.

VADIĆEMO TE IZ DUNAVA! Stravične PRETNJE sudiji koji je PRIZNAO gol Boaćija! (FOTO)

KONAČNO SE JAVNO OGLASIO! Stojković se OBRATIO Srbiji, njegova izjava će se PREPRIČAVATI! (FOTO)

Galatasaray, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kızılyıldız Forması Giyen Richmond Boakye’nin Peşine Düştü https://t.co/5MR9I2DO5n pic.twitter.com/2Cp8bWkC6A

— En Güzel Ezgi (@EnGzelEzgi1) September 25, 2018

KRAJ! Abramovič prodaje Čelsi zbog ŠOKANTNOG razloga, odredio je i ASTRONOMSKU CENU

Gol Zvezdinog napadača, koji je izazvao mnogo bure u fudbalskoj javnosti, bio je preporuka Ričmondu Boaćiju da na njegovu adresu stignu nove ponude.

Od ranije je poznato da se premijerligaš Sautempton interesovao za golgetera srpskog šampiona, a sada je u red stao i turski velikan Galatasaraj. Omraženi klub navijača crveno-belih, kako prenose turski mediji, namerava da već na zimu dovede reprezentativca Gane.

Nema sumnje da je Boaći ostao zapisan i u notesima predstavnika Borusije iz Dortmunda, italijanskih ekipa Đenove, Peskare, Fjorentine, španskih Viljareala i Las Palmasa, francuskog Lila... I ostalih mnogih predstavnika koji su u nedelju posmatrali uživo 158. Večiti derbi na stadionu u Humskoj.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.