TEK ŠTO JE POTPISAO ZA ZVEZDU: Lojd poslao MOĆNU poruku navijačima Zvezde (FOTO DOKAZ)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 08:00

TEK ŠTO JE POTPISAO ZA ZVEZDU: Lojd poslao MOĆNU poruku navijačima Zvezde (FOTO DOKAZ)

Amerikanac pojačao crveno-bele.

Crvena zvezda je u Džordanu Lojdu predstavila novo pojačanje za narednu sezonu, a tek što je stigao na Mali Kalemegdan, Amerikanac se pohvalio šampionskim NBA prstenom.

Doskorašnji bek Valensije, bio je jedan od lidera u španskom timu, a poznato je i da je vlasnik NBA prstena, koji je osvojio sa Torontom u sezoni 2018/19.

Posle toga, Džordan Lojd se preselio u Valensiju i igrao je za Reptors 905, ali je stekao pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ponosno nosi prsten, na koji je morao dugo da čeka.

Tek se u sredu vratio u SAD iz Španije, a prvo što ga je dočekalo po izlasku iz aviona jeste prsten, koji je ponosno pokazao i navijačima srpskog šampiona.

Podsetimo, posle Noka iz Albe i Korija Voldena iz Partizana, Džordan Lojd je treće pojačanje crveno-belih, a javnosti je predstavljen u četvrtak.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.