TEJTUM: Ja sam, skromno rečeno, jedan od najboljih igrača na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 17:16

TEJTUM: Ja sam, skromno rečeno, jedan od najboljih igrača na svetu

As Bostona direktan.

Košarkaš Bostona Džejson Tejtum izjavio je nakon utakmice sa Filadelfijom da smatra da je jedan od najboljih igrača na svetu, prenosi NBA TV.

Košarkaši Bostona pobedili su na gostovanju ekipu Filadelfije 95:86 i tako izjednačili u polufinalnoj seriji Istoka na 3-3.

Tejtum je postigao 19 poena, uz devet skokova i šest asistencija.

- Bila je ovo samo teška noć. Propustio sam nekoliko polaganja, otvorenih šuteva, sličnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari. Tako da je bilo frustrirajuće dok se nije okrenulo. Ja sam, skromno rečeno, jedan od najboljih igrača na svetu. Ja zaista verujem u to. Lako je to reći sebi kada imaš 35 ili 40 poena. Ali mislim da pokazuje karakter kada možeš da kažeš sebi to kada si pogodio samo jednom, kada znaš da stvari ne idu kako treba. Morate biti ista osoba, imati isti moral, isti karakter - istakao je Tejtum.

Meč odluke između Bostona i Filadelfije igra se u noći između nedelje i ponedeljka na terenu Seltiksa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.