TEJLOR SVIFT ŽELI DA KUPI DRUGI NAJSTARIJI KLUB IZ ENGLESKE: Vlasnici su joj brzo ODGOVORILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 17:00

TEJLOR SVIFT ŽELI DA KUPI DRUGI NAJSTARIJI KLUB IZ ENGLESKE: Vlasnici su joj brzo ODGOVORILI

Osnovani su 1862.

Jedan od najstarijih profesionalnih fudbalskih klubova u Engleskoj, Nots Kaunti (godinu dana je nastao posle Kristal Palasa), oglasio se nakon glasina o tome da će ih kupiti američka muzička zvezda Tejlor Svift.

Zanimljiv odgovor su smislili vlasnici vlasnici tima osnovanog davne 1862. godine - braća Aleksandar i Kristofer Ridc.

- Koliko god nam je žao što razočaramo svoje i fanove Tejlor Svift, moramo da demantujemo ovu priču. Svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema zle krvi između nas i Tejlor, no ona sigurno nije mogla verovati ni u svojim najluđim snovima da ćemo joj prepustiti kontrolu. Ostavljamo prazan prostor na plejlisti za sutrašnji meč za pesmu sa njenog novog albuma 1989 kao znak zahvalnosti za njenu zainteresovanost - stoji u šaljivom saopštenju tokom kojeg su primetni i nazivi nekih njenih pesama.

Club statement.#Notts | @taylorswift13 https://t.co/VVLVO7oQd4 pic.twitter.com/1HJVhNaOl8

— Notts County FC (@Official_NCFC) October 27, 2023

Nots Kaunti je osnovan u Notingemu odakle je i mnogo poznatiji Forest, a tokom istorije osvojili su jedan FA Kup 1894. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.