TEDIĆ, BRANDAO...Ove su Zvezdine transfer METE, šta je REALNO, a šta su želje navijača

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 08:27

TEDIĆ, BRANDAO...Ove su Zvezdine transfer METE, šta je REALNO, a šta su želje navijača

O svemu odlučuje Dejan Stanković.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, istakao da tzv. pojačanja crveno-belih u prestojećem letnjem prelaznom roku, Slobodan Tedić i Brazilac Brandao, nisu realne opcije u ovom momentu

Mrkela je u intervjuu za "Arenu sport" govorio o planovima Zvezde kada je transfer politika u pitanju.

O potencijalnim novajlijama Mrkela ima jasan stav:

- Ima mnogo igrača koji se pominju u medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i koje uopšte nismo ni pratili i koji nisu u opticaju da dođu. Većina natpisa ne odgovara istini. Brandao? To ime mi ništa ne znači. Tedić? Nije realno! Da se razumemo, Tedić je odličan igrač i voleo bih da ga vidim u Zvezdi, ali on je igrač Mančester Sitija i ta priča je nerealna.

- Pojačanje se dovode u skladu sa željama trenera i potencijalnim odlascima. Razgovarao sam sa Stankovićem o mogućim pojačanjima. Imamo neku sliku, ali ćemo u narednom periodu znati kako će sve to izgledati. Igrači koji su na skeneru Zvezde su najbolji igrači iz lige. Ti igrači u poslednjoj godini su doneli Zvezdi fantastiče stvari. Tu mislim na Alesku Vukanovića koji je dao gol Jang Bojsu i Partizanu. Tu je i Vulić... Jedan od prioriteta Zvezde jesu igrači iz naše ligerekao je Mrkela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.