TAVAREZ ISCPLJEN POSLE POBEDE: Presrećan, ali BOLOVI su JAKI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 22:48

TAVAREZ ISCPLJEN POSLE POBEDE: Presrećan, ali BOLOVI su JAKI

Real je smanjio na 2:1.

Ništa još nije gotovo. Košarkaši Reala su pobedili Partizan u Beogradu sa 82:80 i tako smanjio u seriji na 2:1 u četvrfinalu Evrolige.

Jedan od onih koji je doneo trijumf Madrđanima je bio Edi Tavarez koji je i pored pobede proveo skoro 36 minuta na terenu.

- Ovo je jedna od najtežih arena u Evropi. Moramo da ostanemo fokusirani, za sledeću utakmicu koja će biti teža nego ova. Osećam se dobro tako je uvek posle pobede. Imam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo bolova, ali nadam se da će biti još bolje do slećeg duela.

Novu meč loptu za plasman na fajnal-for Partizan će imati već u četvrtak na kada je opet u Beogradu na programu četvrti meč.

Crno-beli će tada biti jači za Matijasa Lesora, a Madriđani za Gabrijela Deka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.