TAMAN JE SVE LEPO KRENULO: Novi slučaj korone u fudbalu - klub prekinuo sve aktivnosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 11:52

TAMAN JE SVE LEPO KRENULO: Novi slučaj korone u fudbalu - klub prekinuo sve aktivnosti!

Natrag u karantin.

Austrijski fudbalski prvoligaš Rapid iz Beča morao je da prekine letnje pripreme u banji Tacmansdorf zbog zaraze korona virusom jednog svog člana, nije objavljeno da li je u pitanju igrač ili član stručnog štaba.

Nakon manje od nedelju dana rada, Rapid je obustavio pripreme i vratio igrače u kućni karantin, pošto je jedan igrač ili član stručnog štaba, pozitivno testiran na koronavirus.

U jednom meču, i to u Duizburgu (18.55) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rešiće se ko će u četvrtfinale Lige Evrope - Sevilja ili Roma. Poznato je da su Španci „doktori“ za ovo takmičenje, pa su i blagi favoriti s kvotom 2,40, dok je kvota na Romu 3,05, a iks je 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Roma.

Već krajem jula je Rapid morao da pomeri početak letnjih priprema zbog zaraze koronavirusom jednog fudbalera.

Najtrofejniji austrijski klub međutim nije jedini koji je imao problema zbog zaraze igrača.

Početkom jula i Hartberg i drugoligaš Kapfenberg imali su zaražene igrače.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.