TAMAN JE POČEO DA TRESE MREŽE: Milan dovodi Luki Joviću paklenu konkurenciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 11:10

TAMAN JE POČEO DA TRESE MREŽE: Milan dovodi Luki Joviću paklenu konkurenciju

Žele ga što pre.

Luka Jović je ponovo u formi, ponovo sa lakoćom trese mreže baš kao što je to radio u Ajntrahtu iz Frakfurta što mu je omogućilo transfer u Real.

Posle golova u Seriji A, pre dva dana postigao je dva gola protiv Kaljarija u Kupu Italije. Luku navijači obožavaju, hvale ga strogi italijanski novinari, zadovoljan je i trener Stefano Pioli. Međutim, Joviću se spreman ne baš prijatno iznenađenje.

Skauti rosonera već dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prate Serhua Žirasija, jednog od hit igrača Bundeslige 2023/24 i žele da ga što pre dovedu u Milano.

📰 #Gazzetta: Milan is closely interested in Serhou #Guirassy, the number 9 from #Stuttgart. The 17 million clause is not an issue at this price; he is available for sale. The problem lies in the salary. Guirassy may ask for a net salary of 5 million, which, with the Growth… pic.twitter.com/EWJeBHnJcG

— Milan Posts (@MilanPosts) January 3, 2024

Reprezentativac Gvineje iz redova Štutgarta strelac je nestvarnih 19 golova na 16 utakmica što bi značilo da košta mnogo više od tih navodnih 17 miliona evra, koliko stoji u Girasijevoj izlaznoj klauzuli.

U Milanu su upućeni u detalje iz njegovog ugovora i žele da posao završe već u januaru.

Problem predstavlja Girasijev zahtev za platu od pet miliona evra neto, što bi Milan koštalo 9,2 miliona bruto. Poznato je od ranije da dolaskom investitorskog fonda „Red Bird“ na čelo slavnog kluba, svaki evro se meri tri puta pre nego što se potroši.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.