TAKO TO SRBI RADE: Nole i ortaci POCEPALI Tipsarevića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 11:27

TAKO TO SRBI RADE: Nole i ortaci POCEPALI Tipsarevića (FOTO)

Janko po drugi put postao otac.

Janko i Biljana Tipsarević po drugi put ostvarili su se u ulozi roditelja. Biljana se  porodila u Beogradu, a na svet je stigao sin kome su ponosni roditelji dali ime Noa.

Mama i beba su dobro, a porođaj, koji je obavljen u jednoj privatnoj klinici, protekao je u najboljem redu. Kako bi sve vreme bio uz svoju suprugu, Janku je bilo omogućeno da prisustvuje porođaju.

I dok su Biljana i mali Noa još uvek u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodilištu, Janko je rođenje sina proslavio sa društvom među kojima je bio i najbolji teniser sveta i njegov veliki prijatelj Novak Đoković.

So happy that my boyzzzz were with me yesterday... 🙌 ✅ ✅ ✅ ✅ Jaaaako sam srecan sto su moji momci bili juce sa mnom 🙌

Објава коју дели Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) дана 24. Мај 2020. у 1:28 PDT

Kako je to izgledalo Janko je objavio na Instagramu, gde je na fotografiji u pecepanoj košulji,  jer to je običaj koji u ovim prilikama mora da se ispoštuje...

 Jako sam srećan što su moji momci bili juče sa mnom - napisao je Tipsarević u komentaru fotke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.