TAKO TO RADI DOKTOR: Uroš Medić umalo nije otkinuo glavu Semelsbergu, Amer još i dobro prošao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 08:43

TAKO TO RADI DOKTOR: Uroš Medić umalo nije otkinuo glavu Semelsbergu, Amer još i dobro prošao (VIDEO)

Brutalan nokaut.

Srpski MMA borac Uroš Medić priredio je pravu senzaciju u Solt Lejk Sitiju. Popularni "Doktor" je tehničkim nokautom u trećoj rundi savladao favorizovanog Amerikanca Metjua Semelsbergera na UFC 291 spektaklu koji je održan u "Delta Centru".

Semelsberger je dominirao u prvoj rundi, a i u drugoj je prema mišljenju UFC analitičara Amerikanac bio bolji, ali je onda u trećoj Srbin otklonio sve dileme.

Iako je imao povredu desne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podlaktice Medić nije ni pomišljao na predaju, već je imao jasan plan kako da dođe do preokreta.

UROS MEDIC SPINNIN BACKFIST IN A SHORT NOTICE FIGHT #UFC291 pic.twitter.com/DZMGXi7mpP

— Spinnin Backfist (@SpinninBackfist) July 29, 2023

Krenuo je Doktor na sve ili ništa i posle spektakularnog udarca iz okreta kada je pogodio u glavu podlakticom rivala i uzdrmao ga, a zatim nastavio serijom razornih udaraca dok je Amerikanac bio na podu i završio borbu kao pobednik.

 U profesionalnoj MMA karijeri ostvario je 9 pobeda uz jedan poraz, dok UFC-u ima skor 3-1.

BONUS GALERIJA

 Pogledajte kako izgleda Sara, verenica Ilkaja Gundogana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOKAUT ZA PAMĆENJE: Srbin brutalnim udarcem patosirao rivala u ringu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2023

Izuzetna završnica čuvenog „Doktora“ Srpski MMA borac Uroš Medić je zabeležio spektakularnu pobedu na UFC 291, održanom u Solt Lejk Sitiju. Iako nije bio proglašen za favorita prema bukmejkerima, Medić je sve razuverio svojim izvanrednim izdanjem protiv Metjua Semelsbergera. Borba je bila...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.