TAKO TO RADE NEMCI:  Posle BRUKE u Španiji, evo kakva je sudbina selektora Leva (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 18:08

TAKO TO RADE NEMCI: Posle BRUKE u Španiji, evo kakva je sudbina selektora Leva (FOTO)

Podneo izveštaj posle teškog poraza,

Čelnici fudbalskog saveza Nemačke i Joakim Lev održali su onlajn sastanak posle koga je odlučene da čovek koji je nešto više od 14 godina selektor “Elfa” ostaje na klupi.

Joakim Lev je analizirao na tom sastanku situaciju posle najubedljivijeg poraza u istoriji ove reprezentacije (6:0 protiv Španije), a njegov izvaštaj je usvojen.

– Fokusirani smo na pripreme za šampionat Evrope sledeće godine. Zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo se dogovrili da nastavljamo zajednički put – navodi se u saopštenju FS Nemačke.

The DFB announce that a decision has been made and Joachim Löw will continue as national team head coach for next year's European championship. pic.twitter.com/itFUf3Jgav

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) November 30, 2020

Lev je bio pod velikim pritiskom posle poraza u Sevilji da napusti posao za koji je ugovorom vezan do 2022. godine.

Fulam je u vrlo teškoj situaciji, svi ga vide kao sigurnog putnika za Čempionšip već sad, a posle dva uzastopna poraza večeras (18.30) ide na teško gostovanje Lesteru. Kvota na keca je 1,55, a na kombinazziju 1&3+ 2,25.

– Selektor će preduzeti sve neophodne mere da bi tim igrao dobro na EP 2021. godine – jasni su u FS Nemačke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.