TAJSON FJURI POSLE POVREDE: Potpuno sam slomljen...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 17:46

TAJSON FJURI POSLE POVREDE: Potpuno sam slomljen...

Očekivao se pravi spektakl.

Meč za najboljeg boksera današnjice u teškoj kategoriji između Britanca Tajsona Fjurija i Ukrajinca Aleksandra Usika je otkazan. Razlog je ozbiljna posekotina koju je Fjuri dobio tokom sparinga.

Fjuri i Usik je trebalo da se sastanu 17. februara u Rijadu u Saudijskoj Arabiji.

- Potpuno sam slomljen, jer sam se toliko pripremao za ovu borbu i bio u sjajnoj formi. Žao mi je svih koji su uključeni u ovaj događaj, vredno ću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raditi da pronađemo novi datum kada zalečim oko. Izvinjavam se Usikovom i mom timu, ostalim borcima, saradnicima, navijačama, kao i mojim domaćinima i prijateljima u Saudijskoj Arabiji - poručio je Fjuri.

Trebao je to da bude meč za apsolutnog prvaka sveta u teškoj kategoriji u svim glavnim bokserskim asocijacijama. Fjuri trenutno drži pojas u WBC, a Usik u WBA, IBF, WBO i IBO verziji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.