TAJNI PREGOVORI SA RAJKOVIĆEM Ponižavajuća ponuda, a klub SAZNAO! Pada tužba

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 15:59

TAJNI PREGOVORI SA RAJKOVIĆEM Ponižavajuća ponuda, a klub SAZNAO! Pada tužba

Pobesneli u Remsu.

Fudbalski klub Rems će prijaviti FIFA organima prvaka Francuske Lil jer je pregovarao sa Predragom Rajkovićem njima iza leđa.

Razgoropadila se Zvezda u revanšu protiv Kairata (5:0), i puna samopouzdanja ide danas (18.55) u Suboticu, gde je čeka meč sa Spartakom. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Zvezda.

Rems je odbio ponudu francuskog šampiona koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u najmanju ruku bila čudna i ponižavajuća.

Naime, Lil je u tajnosti radio na dovođenju Rajkovića koji je poslednje dve godine jedan od najboljih golmana francuskog šampionata.  Ponuda je glasila: besplatna pozajmica bez opcije kupovine na kraju sezone?! I da Remsu pošalje brazilskog golmana Lea Žardima po istom principu. Rems je glatko odbio ponudu jer će Rajkovića u najgorem slučaju pustiti na pozajmicu s obaveznim otkupom ugovora za makar 10.000.000 evra.

Rems će na kraju tužiti Lil organima FIFA jer je bez njihovog znanja stupio u kontakt sa golmanom. Direktni pregovori sa igračem drugog kluba koji je pod ugovorom su dozvoljeni samo ako je tom igraču ostalo manje od šest meseci ugovora. Rajkovićev ugovor sa Remsom traje još dve godine, tako da se klub pita za sve.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.