TAJNA MILICE MANDIĆ KOJA SE NIJE ZNALA DO DANAS Posebno joj je teško bilo sad da nastupi, ali ipak je to uradila

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 18:27

TAJNA MILICE MANDIĆ KOJA SE NIJE ZNALA DO DANAS Posebno joj je teško bilo sad da nastupi, ali ipak je to uradila

Samim tim je i uspeh veći.

Reprezentativka Srbije u tekvondou, Milica Mandić, osvojila je novu medalju na Olimpijskim igrama. Ona je u Tokiju obezbedila ukupno treću medalju za tim Srbije i donela veliku radost svima onima koji su je pratili bodrili tokom takmičenja u Japanu.

Ona je napravila senzacionalan rezultat, a tek posle finala saznali smo da je imala i povredu na tri nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred Igre. O tome je pričao njen verenik Marko Đuričić i sam tekvondista, koji je gostovao na RTS-u.

A post shared by Marko Djuricic (@hejmarebatice)

- Meni je danas bilo teže gledanje njenih borbi od bilo koje moje borbe, a radio sam na SP sa najboljim borcima sveta. Znam koji je pritisak. A danas kad ne možeš da utičeš na dešavanje,  mnogo je teže, pri tom znaš kroz šta je sve prošla. Prošla je kroz mnogo teških trenutaka, pripreme, tenzije, trema, imala je malu povredu - otkriva Marko i nastavlja:

- Desilo se to pre 25 dana, mišić zadnje lože buta je doživeo rupturu - objasnio je on.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.