TAJ-BREJK OKRŠAJ PRIPAO LASLU: Srbin uhvatio voz za drugo kolo Vimbldona

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 07:29

TAJ-BREJK OKRŠAJ PRIPAO LASLU: Srbin uhvatio voz za drugo kolo Vimbldona

Ovo je bilo napeto.

Trećeg dana Vimbldona, skoro u ponoć po našem vremenu, Laslo Đere i Maksim Kresi završili su meč prvog kola, a pobedu je na kraju slavio srpski teniser koji se tako plasirao u drugo kolo. Skoro tri i po sata i četiri seta, ali na kraju je Đere bio taj koji se radovao. Srpski teniser je slavio rezultatom 3:1 (6:7, 7:6, 7:6, 7:6).

Razmenila su dvojica igrača po brejk sredinom prvog seta, ali se na kraju radovao Kresi koji je prvi set osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u taj brejku.

Đere je pretrpeo brejk već u prvom gemu drugog seta, ali se vratio u igru u četvrtom gemu. Ovoga puta taj brejk je bio njegov. Kao i onaj u trećem setu u kome prethodno nismo videli čak ni brejk loptu ni za jednog igrača.

Sličan scenario imali smo i u četvrtom setu, ali je na kraju Đere bio taj koji se bolje snašao nakon svih prekida i premeštanja na teren broj jedan.

Đere će u drugom kolu igrati protiv 32. nosioca, Amerikanca Bena Šeltona koji je u prvom kolu nakon pet setova pobedio laki luzera Taro Danijela u meču dugom tri sata i osam minuta.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Beki, devojka Sebastijana Letgeta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.