TADIĆU GOL I ASISTENCIJA: Ajaks  savladao Groningen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 18:01

TADIĆU GOL I ASISTENCIJA: Ajaks savladao Groningen!

Dobra partija Srbina...

Fudbaleri Ajaksa savladali su ekipu Groningena u gostima rezultatom 3:2 u okviru 32. kola holandske Eredivizije.

Duel koji je prekinut zbog divljanja navijača domaće ekipe usled ispadanja iz lige nastavljen je danas, a kao pobednik izašla je ekipa Dušana Tadića.

Upravo je kapiten reprezentacije Srbije i doveo svoj tim u vođstvo golom sa penala u 18. minutu, da bi u 38. rezervista ruger poravnao rezultat.

Ajaks je zaigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još odlučnije u nastavku meča, pa je tako ponovo poveo u 68. minutu kada je precizan bio Brajan Brobi.

Tadić je upisao i asistenciju koju je u pogodak pretvorio Jurijen Timber u 81. minutu, dok je Duarte šest minuta kasnije smanjio zaostatak Groningena.

Međutim, domaćin više od toga nije mogao, pa je tako Ajaks osvojio svoj 66. bod čime se popeo na treću poziciju Eredivizije dva kola pre kraja prvenstva.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gol i asistencija Tadića u pobedi Ajaksa VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2023

Kapiten fudbalera Ajaksa Dušan Tadić postigao je gol i upisao asistenciju u pobedi njegovog kluba 3:2 na gostovanju Groningenu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.