TADIĆ U STAROJ PAZOVI: Žao mi je što Crna Gora nije otišla na SP, faliće im Jovetić i Savić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TADIĆ U STAROJ PAZOVI: Žao mi je što Crna Gora nije otišla na SP, faliće im Jovetić i Savić (FOTO)

Reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi.

Fudbalska reprezentacija Srbije okzupila se u Kući fudbala u Staroj Pazovi pred oktobarske izazove u Ligi nacija. Orlovi će u četvrtak 11. oktobra igrati protiv Crne Gore u Podgorici, a tri dana kasnije gostovaće Rumuniji u Bukureštu. Zbog povreda Aleksandra Kolarova i Nemanje Matića koji će propustiti ove mečeve, selektor Mladen Krstajić odlučio je da kapitensku traku ponese Dušan Tadić koji je istakao da dobro poznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << selekciju Crne Gore.

KOLAROV I MATIĆ NISU TU: Zna se ko će biti kapiten Srbije u Crnoj Gori i Rumuniji (FOTO)

POZNAT JE SPISAK: Sakić odredio igrače za dvomeč sa Rusima

 - Poznajem ih, krivo mi je što nisu uspeli da se kvalifikuju na Svetsko prvenstvo. Sigurno će im mnogo nedostajati Stevan Jovetić i Stefan Savić - rekao je Tadić.

Obzirom na veoma bliske veze Srbije i Crne Gore, prisutne novinare je zanimalo da li je Tadiću čudno što će Orlovi za bodove igrati protiv Sokolova.

 - Malo mi je čudno, ali se stvara nepotreban naboj, mi smo ista drzava, sve mi je to isto. Naboj ne treba da postoji fokusirani smo na fudbal - zaključio je Tadić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAPITEN SRBIJE PRED MEČ U PODGORICI PORUČIO NACIJI: Mi i Crna Gora smo ista država! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 08.Okt.2018

Fudblaska reprezentacija Srbije okupila se u Pazovi kako bi odradila poslednje pripreme pred mečeve u Ligi nacija sa selekcijama Crne Gore i Rumunije.  

Nastavak na Kurir...

PREOKRET - Crna Gora sve jača, povratak ''otpisanog''! Ne plaše se Srbije ni da ima Nejmara!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018

Posle serije loših, usledila je serija sve boljih vesti za selektora reprezentacije Crne Gore Ljubišu Tumbakovića...Tokom vikenda delovalo je da će ''Sokolovi'' biti značajno oslabljeni u predstojećem susretu sa Srbijom, 11. oktobra u Podgorici, a kako se ovaj meč približava, situacija u njihovom...

Nastavak na Sportske.net...

Protiv bivše „braće“: Maksimirska sreća i tuga, slovenački kompleksi, onaj Kežmanov gol i gaženje Makedonaca

Izvor: MozzartSport.com, 09.Okt.2018, 13:34

Srbija protiv Crne Gore! Prvi put u fudbalu.. Vreme je bilo da se i to dogodi. U četvrtak će u Podgorici biti ispisana posebna stranica istorije srpskog i crnogorskog fudbala. Nekada se pisala zajednički, ali već desetak godina je piše svako za sebe. Bivša braća će prvi put udariti jedni na druge...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.