TADIĆ PORUKOM ODUŠEVIO NACIJU: Kapiten ”Orlova” otkrio šta je bila najveća greška!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 18:47

TADIĆ PORUKOM ODUŠEVIO NACIJU: Kapiten ”Orlova” otkrio šta je bila najveća greška!

Srbija na prvenstvu Evrope...

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na EURO posle 24 godine posle remija sa Bugarskom 2:2. Nakon meča oglasio se i kapiten ”Orlova” Dušan Tadić.

Kapiten se pred novinarima pojavio u majici ”Vidimo se u Nemačkoj.

- Krivo mi je što smo ljubiteljima fudbala priuštili nepotreban stres. U drugo poluvreme smo ušli bojažljivo, samo da ne pogrešimo. Posle drugog pogotka Bugarske je zavladao stres - istakao je Tadić i dodao:

- Ovo je bila utakmica da se ostvari cilj, nebitno kako se igra i šta se radi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJI PRETI ”GRUPA SMRTI”: Poznati mogući rivali ”Orlova” na Evropskom prvenstvu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023

Sve je moguće....Srbija na Evropskom prvenstvu! Posle 24 godine igraćemo na kontinentalnom turniru i to u Nemačkoj sledeće godine, nakon što smo završili na drugom mestu kvalifikacione grupe iza Mađarske...Pre ovog remija sa Bugarskoj (2:2) delovalo je da nam drugo mesto donosi mnoge benefite,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.