TADIĆ OPTIMISTA: Igramo dobro u gostima

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 18:06

TADIĆ OPTIMISTA: Igramo dobro u gostima

Srbija na velikom ispitu u Budimpešti.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić nada se da će naša selekcija napraviti dobar rezultat u Budimpešti. Srbija u subotu od 20.45 gostuje selekciji Mađarske u meču grupe G kvalifikacija za EURO 2024. godine u Nemačkoj. Biće to još jedan bitan duel Orlova na gostujućem terenu.

- Igrali smo dobro na gostujućim utakmicama i nadam se da ćemo to da nastavimo. Bilo bi super da pobedimo, ali i ako ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedimo, moraćemo to da uradimo u utorak protiv Crne Gore. Imali smo i kod kuće dobre rezultate, ali nameštalo se da su odlučujuće utakmice u gostima. Volino da igramo na lepim stadionima, možda nas je to inspirisalo - rekao je Tadić.

Atmosfera na Puškaš areni biće sjajna, pošto su sve ulaznice rasprodate.

- Super, igrali smo ovde već dva puta, kvalitetan je i dobar stadion. Ne bi trebalo da umanjimo i naše, mislim da je Marakana na prošloj utakmici bila u odličnom stanju, teren nikad bolji. Mislim da će biti i dosta naših ljudi. Blizu je naše zemlje, očekujem ih, nadam se dobroj i lepoj podršci.

Tadić ove sezone brani boje Fenerbahčea, u kojem je zadovoljan.

- Prijalo mi je, sve ide kako treba, grad i navijači su super. Uvek je bitno da si u dobroj formi, da imaš kontinuitet. Kako kažeš, dobar si koliko ti je dobra sledeća utakmica. Svaki trening i svaka utakmica je novo dokazivanje - rekao je Tadić.

Srbija će nakon Mađarske igrati sa Crnom Gorom u utorak u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.