TADIĆ O REMIJU SA BUGARSKOM: Nezgodan junski termin, dobro je da nismo izgubili

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 07:59

TADIĆ O REMIJU SA BUGARSKOM: Nezgodan junski termin, dobro je da nismo izgubili

Loša partija fudbalera Srbije.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić trezveno je analizirao remi sa Bugarskom u Razgradu (1:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

- Junski termin je nezgodan. Imali smo šanse, ali smo primili gol, pa smo morali da jurimo rezultat. Dobro je da na kraju nismo izgubili, iako smo želeli da osvojimo tri boda.

Lider naše selekcije je dodao.

- Ovakve utakmice su najteže. Navodno su upisana tri boda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali to uopšte nije tako. Da nismo primili rani gol u drugom poluvremenu, mislim da bismo kasnije pobedili. Treba izvlačiti pouke i iz dobrih i iz loših situacija i sve dobro analizirati – jasan je Tadić.

Celu izjavu kapitena Srbije pogledajte u nastavku vesti u video prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.