TADIĆ KAO KAPITEN VODIO AJAKS DO ISTORIJE: Kopljanici demolirali Venlo sa 13:0!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 18:52

TADIĆ KAO KAPITEN VODIO AJAKS DO ISTORIJE: "Kopljanici" demolirali Venlo sa 13:0!

Rezultat za nepoverovati.

Fudbaleri Ajaksa savladali su kao gosti VVV Venlo u utakmici 6. kola Eredivizije sa 13:0 (4:0) i tako se upisali u istoriju holandskog fudbala. Naime, velikan iz Amsterdama zabeležio je najubedljiviji trijumf u istoriju najelitnijeg ranga takmičenja u državi.

Kakav smo dominaciju imali prilike da gledamo na "De Koel" stadionu svedoči i činjenici da su gosti uputili čak 45 (23 u okvir) udaraca ka golu nesrećnog Delano van Kruja, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 3 šuta domaćih nijedan nije završio u okviru gola koji je čuvao Andre Onana.

+3#vvvaja

— AFC Ajax (@AFCAjax) October 24, 2020

Petostruki strelac na meču bio je Lasina Traore (17, 32, 54, 65 i 87. minut), po dva puta pogađali su Jirgren Ekelenkamp (13. i 57. minut) i Klas Jan Huntelar ( 74. i 76. minut). U strelce su se upisali i Entoni Santos (55), Dejli Bling (59), Lisandro Martinez (59) i Dušan Tadić (44) koji je sa kapitenskom trakom prodvodio Ajaks do istorije.

Gigant iz Amsterdama je ovom pobedom preuzeo čelo tabele sa 15 bodova i utakmicom više od velikog rivala PSV-a iz Ajndhovena.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.