TAČNO U CENT: Evo koliko je Šabaz Nejpir dobio love od Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 09:40

TAČNO U CENT: Evo koliko je Šabaz Nejpir dobio love od Zvezde

Amerikanac se nije uklopio.

Stigao je Šabaz Nejpir kao veliko pojačanje u Crvenu Zvezdu. Na prvoj utakmici protiv Asvela u Evroligi zapalio Zvezdaše, a onda se bukvalno ugasio.

Očekivalo se da će iz utakmicu u utakmicu biti sve bolji, a Šabaz je bio sve gori i gori. Rastanak je bio jedino rešenje. Nejpir se vratio u Milano...

Nebojša Čović, prvi čovek tima s Malog Kalemegdana, otkrio je u jednom podkastu detalje o visini Nejpirove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plate i koliko su crveno-beli platili za njegove usluge...

- Šabaz Nejpir, 2.100.000 dolara (godišnja plata u Zvezdi).  Mi smo Šabazu isplatili tri plate, tri puta po 210.000 dolara, dakle 630.000 dolara. On je ušao u peti mesec (pre odlaska), četvrtu i petu platu isplaćujemo u pet mesečnih rata. Dakle, mi plaćamo 1.050.000 dolara, a lukavi Mesina plaća isto toliko, ali je zato dao izjavu da se Srbi glođu - rekao je Čović, a potom i otkrio šta je pošlo po zlu sa Nejpirom:

- Nije se uklopio čovek. To za porodicu je bila priča, ali izgleda i da mu u Milanu nedostaje porodica kada vidio kako igra. On je u Zvezdi odigrao jednu utakmicu dobro i to je naš problem koji vučemo od početka sezone. Mi u Zvezdi imamo velika imena kada su u pitanju domaći igrači, oni su mu se maksimalno otvorili i pomagali mu. Nejpir je stalno govorio kako se trudi i da će se uklopiti. Najavljivao je, ali nije postao bolji istakao je Nebojša Čović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.