Svilar opomenut, poker Rome u Monci

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 21:06

Svilar opomenut, poker Rome u Monci

Roma nije se saplela na gostovanju Monci, što je pre nekoliko nedelja uradio Milan.

Sada su izabranici Danijela De Rosija bili ubedljivi na Brianteu, gde su do tri boda stigli ubedljivim trijumfom od 4:1.

Mogla je Roma posle 18 minuta igre do gola, pogodio je mrežu Brajan Kristante, ali Rimljni tada nisu stigli do prednost jer je Italijan bio u ofsajdu.

Dvadeset minuta kasnije nije bilo dileme. Lorenco Pelegrini je posle asistencije Romelua Lukakua doveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Romu do prednosti. Do kraja prvog dela igre gosti su udvostručili prednost.

Romelu Lukaku je posle asistencije, sada upisao i gol. Belgijanac je pogodio, a u tome mu je pomogao Paulo Dibala, jer je Argentinac na vreme dodao loptu.

U drugom delu meča je Dibala dodatno povećao prednost Rome, a da će gosti iz prestonice Moncu napustiti sa sva tri boda potvrdio je Leandro Paredes nekih desetak minuta do kraja meča.

Počasni pogodak za domaće je bio delo Karbonija u 87. minutu.

Roma posle ove pobede se okreće obavezama u Ligi Evrope, gde ih u osmini finala očekuje okršaj sa Brajtonom, a posle toga idu u Firencu. Dok ekipa Monce je posle prekida serije pobeda ide na noge Đenovi.

Serija A, 27. kolo:

Subota:

Udineze – Salernitana 1:1 (1:1)

Kamara 45+3 – Čauna 10

Monca – Roma 1:4 (0:2)

Karboni 87 – Pelegrini 38, Lukaku 42, Dibala 63, Paredes 82

20.45 Torino – Fiorentina

Nedelja:

12.30 Verona – Sasuolo

15.00 Empoli – Kaljari

15.00 Frozinone – Leče

18.00 Atalanta – Bolonja

20.45 Napoli – Juventus

Ponedeljak:

20.45 Inter – Đenoa

Petak:

Lacio – Milan 0:1 (0:0)

Okafor 88

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.