Svilar: Ceo život sam radio za ovo; Dibala: Naš heroj

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 09:58

Svilar: Ceo život sam radio za ovo; Dibala: Naš heroj

Mile Svilar, srpski reprezentativac i golman Rome, bio je heroj penal serije "vučice" i Fejenorda u šesnaestini finala Lige Evrope.

Svilar je odbranio dva jedanaesteraca fudbalera holandske ekipe i tako poslao tim iz italijanske prestonice u osminu finala drugog po redu kontinentalnog takmičenja.

To je zenit kratke karijere mladog golmana, koji nije krio oduševeljenje nakon što je "skinuo" penal Davida Hancka i Alirize Jahanbaša.

"Ovo je neverovatno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nemam reči! Ceo život sam radio za ovaj momenat. Potpuno je ludo. Mamma mia", rekao je Svilar.

Osvrnuo se i na penal seriju.

"Odbranio sam dva penala, a mogao sam i treći. Gledao sam video materijale sa trenerom, ali onda sam na licu mesta odlučio u koju stranu da krenem. Bio sam na dobroj strani kod tri od pet penala", dodao je Svilar.

Svilar je prvi izbor trenera Danijelea De Rosija na poslednja tri meča.

"Ovakve stvari su veoma važne. Daju ti dodatno samopouzdanje, stičeš veću veru u sebe. Hvala treneru na ukazanoj šansi", zaključio je Svilar.

Posle meča se oglasio i njegov saigrač Paulo Dibala. Argentinac je na društvenim mrežama podelio fotografiju sa srpskim golmanom uz kratak opis:

"Naš heroj."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Golman Svilar zahvalan treneru Rome na poverenju: Za ovo sam radio

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Feb.2024

Golman Rome Mile Svilar zahvalio je treneru tog fudbalskog kluba Danijeleu De Rosiju na ukazanom poverenju, nakon što je odbranio dva jedanaesterca protiv Fejenorda i pomogao ekipi da se plasira u osminu finala Lige Evropa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.