Svi udaraju na Juve! Alegri u gadnom problemu - Bonuči ne igra protiv Atalante, Rome, Torina, Milana...

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi udaraju na Juve! Alegri u gadnom problemu - Bonuči ne igra protiv Atalante, Rome, Torina, Milana...

Precizna prognoza za Danija Alvesa još se čeka

Nema mira u Torinu. Andrea Barzalji zbog povrede ramena neće igrati do kraja kalendarske godine, Đorđo Kjelini se vratio u konkurenciju, ali nije igrao od oktobra, Dani Alves je slomio nigu, a danas se pokazalo i da će Leonardo Bonuči morati na dužu pauzu. I dok Juventus još ne želi da kaže koliko će odsustvovati Alves, mada mediji barataju sa dva do četiri meseca terapija, za Bonučija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se zna: 45 do 60 dana u ambulanti.

Opasan udarac na tim Masimilijana Alegrija, baš kada je poraz u Đenovi ulio rivalima iz Serije A nadu da je ovo sezona u kojoj bi mogla da bude prekinuta surova dominacija Stare dame. Bonuči je sve to vreme bio jedan od stubova Juventusove odbrane, a baš na njoj Alegri - i pre njega Antonio Konte - gradili su sve uspehe.

Ove sezone Bonuči je bio najstandardniji u Juveovoj poslednjoj liniji, ali će zbog njegove povrede leve butine tim morati da se snađe bez njega. I to na nimalo prijatnom megdanu sa uzletelom Atalantom već narednog vikenda, pa na gradskom derbiju sa Torinom, te kasnijim duelima sa Romom, Krotoneom, Milanom, Bolonjom, a možda i Lacijom, Sasuolom i Interom.

Za duel sa zagrebačkim Dinamo u Ligi šampiona nije ni neophodan, ali neće Juventusu biti nimalo lako da odbije nalete klubova sa Apeninina. Uvek se zna: svi imaju pik na šampiona.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.