Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021, 21:23

Svi treba da znaju šta drugarstvo znači: Hoćeš dres Ronalda, evo ti dres Ronalda (VIDEO)

Sjajna atmosfera u svlačionici Atalante

Prepoznaje se Atalanta po efikasnom, agresivnom i dinamičnom fudbalu. Pozicionirala se kao uticajan faktor italijanskog i evropskog loptanja. Ide joj i sa tansferima. A u ekipi Đan Pjera Gasperinija očigledno je i sjajna atmosfera.

Poslednji pokazatelj stigao je u vidu snimka iz svlačionoice tima iz Bergama na kome se vidi zajedništvo. Posebno bekovskog tandema Robin Gosens – Hans Hatebur. I činjenica da je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Holanđanin prijatno iznenadio Nemca poklonivši mu dres Kristijana Ronalda.

Povod je predstavljao citat iz Gosensove autobiografije kojim se požalio celom svetu da ga je Portugalac iznervirao što na jednom od prethodnih mečeva Atalante i Juventusa odbio razmenu dresova.

Posle susreta sa Juventusom pokušao sam da ispunim jedan od snova i dobijem Ronaldov dres. Kad se utakmica završila otišao sam do Portugalca, ali me je odbio. Pitao sam ga da li mogu da dobijem njegov dres, a on me čak nije udostojio ni pogleda. Samo je rekao: „Ne“. Osetio sam se tako posramljeno, malo“, napisao je Gosens.

A ko najbolje razume beka nego – bek. Njegov kolega sa suprotne strane odbrane, Hans Hatebur u ime cele Atalantine ekipe kupio je Juventusov dres sa brojem sedam, koji pripada Kristijanu i baš razveselio Gosensa. I to pokazuje kakav je ambijent u Boginji provincije, koliko je igračima stalo.

A Gosens će biti u prilici opet da pita Ronalda za originalni dres, ako ga i dalje želi, 19. maja kad se Ataslanta i Juventus sretnu u finalu Kupa Italije.

so his Atalanta teammates came through! ???? pic.twitter.com/f8lVDBdnmn

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.