Svi su poludeli za njim, i Srbija ima igrača od 100 miliona!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2017, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su poludeli za njim, i Srbija ima igrača od 100 miliona!

Neverovatno je kako igra u ovom trenutku, normalno je da su svi poludeli za njim.

Najveći klubovi ovog sveta, poput Mančester sitija, Juventusa, Mančester junajteda i PSŽ-a su zainteresovani da u svojim redovima vide Sergeja Milinković-Savića.

Ovaj momak igra u Laciju fantastičnu sezonu, dokazuje svoj potencijal, ima kvalitet da igra u najjačim klubovima sveta i pitanje je trenutka kada će uslediti veliki transfer i kada će Milinković-Savić oboriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekord Nemanje Matića kada se radi o najskupljem Srbinu.

Ipak, Milinković-Savić ima potencijal i da postane jedan od najskupljih fudbalera na svetu ikada, pošto je Lacio odredio cenu za njega koja.

100 miliona evra će morati da izdvoji ekipa koja želi Sergeja u svom timu, jasni su iz Lacija, kako prenose italijanski i francuski mediji u današnjim izdanjima.

Prema informacijama engleskih medija, Gvardiola je želeo da plati za njega 80 miliona evra.

Dakle, ta ponuda će glatko biti odbijena, Lacio i Srbija imaju fudbalera koji vredi više od 100 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lacio "zacepio" cenu za Sergeja: Može da ide za 100 miliona evra!

Izvor: BKTV News, 27.Okt.2017

Kako prenose italijanski mediji, pitanje je trenutka kada će Sergej Milinković-Savić promeniti klub, a Lacio je odredio i cenu koja će sjajnog igrača učiniti najskupljim srpskim igračem u istoriji...Mančesterski giganti, Siti i Junajted, kao i Juventus i PSŽ najozbiljniji su u nameri da dovedu...

Nastavak na BKTV News...

Srbin od 100 miliona € " Sergej Milinković-Savić

Izvor: B92, 28.Okt.2017, 10:27

Sergej Milinković-Savić jedan je od najtraženijih igrača uoči zimskog prelaznog roka, a rimski lacio odredio je cenu za Srbina – 100 miliona evra!..Milinković-Savić se još prošle sezone nametnuo kao jedan od ključnih igrača Lacija, a svoju reputaciju samo je nadgradio sjajnim igrama na početku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.