Svi smo čekali novi susret Grofa i Marka Nikolića, umesto toga - SMENA! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2020, 17:35

Svi smo čekali novi susret ''Grofa'' i Marka Nikolića, umesto toga - SMENA! (foto)

Tek što je sezona nastavljena...

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović od danas je bivši trener i ekipe Krila Sovjetov iz Samare.

Uprava ovog kluba danas je na najnovijoj sednici donela odluku o smeni popularnog ''Grofa'' u situaciji kada su Krila Sovjetov u seriji poeraza i na poslednjem mestu na tabeli ruske Premijer lige.

''Jutros je Miodrag Božović sa stručnim štabom vodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trening pred meč sa Lokomotivom. Popodne se održao Upravni odbor kluba, na kom je, dogovorom obe strane, doneta odluka o prevremenom završetku rada Miodraga Božovića, Voje Ćalova, Saše Petrovića i Milorada Bajovića'', saopšteno je iz ovog kluba.

Za Božovićevog naslednika imenovan je Andrej Talalaev, pa je tako propala prilika da se u sledećem kolu, već u utorak ponovo sretnu Marko Nikolić i Miodrag Božović, koji su svojevremeno bili rivali i dok su vodili Partizan, odnosno Crvenu zvezdu pre više od tri godine.

Marko Nikolić je sa dve vezane pobede uspešno startovao na klupi Lokomotive, koja će u 25. kolu na svom terenu dočekati Krila Sovjetov.

-

-

Миодраг Божович покидает "Крылья Советов"https://t.co/VPQPVgigq6

— ПФК Крылья Советов (@fckssamara) June 28, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.