Izvor: RTS, 27.Okt.2021, 09:51

Svi se nadaju da je Jokićeva povreda lakše prirode

Ljubitelji košarke nadaju se da povreda koju je Nikola Jokić zadobio na gostovanju u meču protiv Jute nije ozbiljna i da će se vratiti u igru na narednoj utakmici. Jokić nije govorio na konferenciji za medije posle susreta, ali je trener Majkl Meloun govorio o njegovoj povredi.
Nikola Jokić je odigrao samo jedno poluvreme, postigao 24 poena i imao po 6 skokova i asistencija, a Juta je pobedila Nagetse rezultatom 122:110.  
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Trener Majkl Meloun je na konferenciji za medije govorio o Jokićevoj kontuziji kolena, istakavši da se svi nadaju da u pitanju nije ozbiljnija povreda.
Jokić je posle kraće pauze želeo da se vrati u igru iako je osećao slabost u kolenu, ali ga je trener Meloun posavetovao da to ne čini.
Jokić u prošlom prvenstvu nije propustio nijednu utakmicu pa je njegovo odsustvo sa terena bilo vrlo neobično za ceo tim, što su istakli i u izjavama posle meča.
Nagetsi sada putuju kući, gde u petak dočekuju Luku Dončića, Bobana Marjanovića i ostale igrače Dalas maveriksa. 
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Jokić je dobro"

Izvor: B92, 27.Okt.2021

Povreda kolena Nikole Jokića u utakmici protiv Jute zaplašila je sve u taboru Denver Nagetsa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.