Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2020, 19:01

Svi putevi vode na krov: Marko Putinčanin opet među Zmajevima

Sad kao jedan od najstarijih u ekipi Voždovca

Jedan dan, a dva pojačanja. Jutros se na krovu Tržnog centra „Stadion“ obreo Nikola Vujnović, a u popodnevnim satima Voždovac je postao jači za Marka Putinčanina.

Reč je o proverenom zadnjem veznom, koji će posle epizode u Sloveniji početi drugi mandat među Zmajevima. Istekao mu je ugovor sa Olimpijom za koju je u minulom prvenstvu odigroa 17 utakmica, ali je u neverovatnoj završnici ostao bez >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zvanja šampiona.

Lep je osećaj vratiti se u Voždovac. Krajem prošle sezone došao sam da treniram i održavam formu i mislim da je to jedini klub u Srbiji u kojem mogu da dođem uvek i da me dočekaju raširenih ruku, moja druga kuća. Sa obzirom na to da nisam bio u klubu dve godine mogu da primetim da je rapidno napredovao u mnogo segmenata. Kako u sportskom sektoru i u organizaciji, tako i u marketingu i infrastrukturi. I to je jedan od razloga zbog kojih sam se vratio. Voždovac je uvek glasio za odlično organizovan klub, sad je sve to podignuto za nekoliko nivoa“, pojasnio je Putinčanin motive dolaska u ekipu

Putinčanin ima 32 godine i biće vođa sastava Jovana Damjanovića.

Došlo je vreme da ja budem najstariji u ekipi, ha-ha-ha. Izgleda da ćemo Stojčev i ja biti najstariji ove sezone, ali godine ništa ne znače. Ekipa je sastavljena od talentovanih mladih igrača koji su i kvalitetne ličnosti i sjajni fudbaleri. Imaćemo odličnu saradnju na terenu i van njega. Pričao sam o ambicijama kluba sa rukovodstvom i šefom stručnog štaba, želje nam se poklapaju, a to je sam vrh tabele. Jasan cilj je ispred nas, daćemo sve od sebe da ga ostvarimo“, dodao je Marko Putinčanin.

Voždovac u prvom kolu novog prvenstva u subotu dočekuje Radnika iz Surdulice (subota, 19.30).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.