Izvor: Blic, 01.Okt.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi napolje iz kluba!

Svi napolje iz kluba!

Navijači Partizana su veoma teško podneli poraz crno-belih od Makabija Path Tikve i traže da svi odgovorni u klubu za tu katastrofu podnesu ostavke.

- Mi smo još u neverici, ne možemo da shvatimo da se to desilo, nikad nismo bili ovako obrukani. To što su oni uradili nijedan nižerazredni klub sebi ne bi to dozvolio! Iz svega prikazanog na terenu, te nonšalantnosti igrača i načina na koji su primljeni golovi, mislim da opravdano sumnjamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na neregularnost utakmice. Odmah posle prvog sudijskog zvižduka osetilo se da tu nisu čista posla, jer igrači Partizana uopšte nisu pokazivali borbenost. Dotakli smo dno dana, goreg nema i posle svega očekujemo da svi odgovorni iz kluba podnesu ostavke - rekao je jedan od vođa navijača Partizana i dodao da se verovatno niko od prozvanih neće odlučiti na taj korak.

- Još nisam čuo da će se neko povući, ali to je i za očekivati. Zečević, Bjeković, Ćurković, Vermezović, Upravni odbor... svi oni treba da snose krivicu i podnesu ostavke. Šta dalje?

- Sigurno se neće zaustaviti na ovome! Ne znam šta su oni mislili, da će ceo događaj proći lagano. Kao, ništa se nije desilo, jedan poraz i da će biti pojeo vuk magarca, bez odgovornosti, a taman smo se 'pomirili'. I to je bila jedna ishitrena izjava iz kluba, u smislu pomirili smo se ako su nam dozvolili da unosimo transparente i zastave. U svakom slučaju, sad im sledi bojkot.

'Grobari' su pretili igračima i čekali ih posle utakmice?

- To je bio pojedinačan slučaj, a ne organizovan. Koliko sam čuo, radi se o nekoliko revoltiranih navijača, pa su igrači imali zaštitu. Inače, upravo pripadnici Žandarmerije su iz čista mira pretukli desetak 'grobara' na jugu, koji su ostali poslednji na stadionu da bi pokupili transparente. Potom su reagovali njihovi komandiri i sprečavali ih u primeni sile jer za to nije bilo potrebe - tvrdi jedan od vođa 'grobara'. T. Dragojević

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.