SVI O TOME PRIČAJU: Detalj na Lesoru vredi PREKO 10 PROSEČNIH SRPSKIH PLATA, ali tu NIJE kraj! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 18:47

SVI O TOME PRIČAJU: Detalj na Lesoru vredi PREKO 10 PROSEČNIH SRPSKIH PLATA, ali tu NIJE kraj! (FOTO)

Navijači crno-belih će ga posle ovoga još više obožavati.

Otkada je stigao u Partizan, Matijasu Lesoru nije trebalo puno da postane apsolutni ljubimac crno-belih navijača. Svojim odnosom prema klubu kako na terenu tako i van njega, jedan od najboljih centara ovosezonske Evrolige zauvek je obezbedio mesto u srcima svih onih koji vole i poštuju crno-bele.

Pored bezrezervne borbe i dobre igre u dresu Partizana, Francuz je jedan od onih igrača koji jednostavno ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može da prođe neprimećen gde god da se pojavi i šta god da uradi.

Za ekipu Partizana sezona ja ušla u sam finiš, odlučujuće borbe na dva fronta tek predstoje izabranicima Željka Obradovića, a Lesor je još jednom uspeo da oduševi sve navijače crno-belih.

Naime, budnom oku nekog od istinskih ljubitelja satova nije promaklo da ljubimac Grobara neretko na ruci ima "Cartier Santos" časovnik, koji je upravo u bojama kluba, crno-beli.

Da izuzetno vodi računa o detaljima koje nosi, jasno pokazuje i izbor sata za koji se odlučio.

Salonska cena ovog časovnika koji na njegovoj ruci deluje baš baš mali iznosi oko 7500 hiljada eura, što je preko 10 srpskih prosečnih plata.

Ali mnogi ljubitelji satova složiće se sa činjenicom da je napravio odličan izbor i da je sat uklopio uz sportsku odevnu kombinaciju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.