Svi ga hvale, Modrić pobesneo na njega!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi ga hvale, Modrić pobesneo na njega!

Pobesneo je zbog jedne njegove greške i sve mu rekao u lice.

Madridski Real je juče slavio u "Madrilenju" protiv Atletika i to na "Vanda Metropolitanu" (3:1), pa su tako još jednom potvrdili da se nalaze u dobroj formi.

Sada su drugi na tabeli španske Primere, imaju mnogo razloga za zadovoljstvo, naročito jer su nakon turbulentnog starta i dalje u igri za sve trofeje.

Otkrovenje sezone je svakako mladi Vinisijus Žunior, kojem je Solari ukazao šansu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a ovaj mu je vratio odličnim partijama.

Tako se Brazilac našao i u startnoj postavi za duel sa gradskim rivalom, ali će jednu grešku sa te utakmice dobro zapamtiti.

Naime, nakon što je izgubio loptu na polovini rivala, Korea je proigrao Grizmana, a Francuz postigao gol za 1:1.

I dok je u VAR sobi bio pregledavan snimak, zbog mogućeg ofsajda Grizmana i faula Koree u začetku akcije, Vinisijus je dobio lekciju koju će dugo pamtiti.

Naime, Luka Modrić je pobesneo i rešio da mu kaže sve što mu je na umu, dva minuta mu je držao predavanje, morao je i Benzema da interveniše, jer je smatrao da je Brazilac već dobio dovoljno kritika.

Taman što se smirio, sudija je doneo odluku da prizna gol, što je ponovo probudilo bes u Modriću, pa je svašta dovikivao mladom fudbaleru.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.