Svetski prvaci na Srbija Openu

Izvor: S media, 11.Mar.2011, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski prvaci na Srbija Openu

Na narednom ATP turniru Srbija Open učestvovaće svi najbolji srpski igrači.

Tu informaciju za Sportski žurnal potvrdio je direktor turnira Goran Đoković.

Đokovići: Napad na "Srbija Open"

Srbija open: Kreće ono pravo

Igrači osnovali "paralelni" Savez

Goran Đoković sumnja u Bobine adute

Na šljakama terena Sportskog centra "Gale Muškatirović" glavne zvezde biće Novak Đoković, Viktor Troicki >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Janko Tipsarević.

- Srbija Open je turnir na kome se sigurno najbolje osećaju naši igrači pa će tako Nole, Viktor i Janko i sada biti glavni favoriti za titulu. Odlučili smo da vajld kartu damo Gonzalesu, dok će Japanac Kei Nišikori biti u glavnom žrebu po rejtingu. Naravno, da će i naši talentovani juniori dobiti priliku da se nađu u žrebu i osvoje važne poene u svom gradu – naglasio je Goran Đoković.

Za turnir se prijavio i Miloš Raonić, Podgoričanin sa kanadskim pasošem, koji je u poslednje vreme postao hit.

- Raonić se ranije prijavio za turnir, ali ćemo u ponedeljak, kada je poslednji rok, videti da li je ostao pri tome ili je možda odabrao Estoril i Minhen koji su u istoj nedelji - rekao je Novakov stric, koji se stara da i ove godine svet vidi da je Beograd spreman da napravi vrhunski teniski spektakl.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Svetski teniski prvaci na Srbija Openu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Mar.2011

Na narednom ATP turniru u Beogradu, Srbija Openu učestvovaće svi najbolji srpski igrači, potvrdio je direktor ovog turnira Goran Đoković, a objavio "Sportski žurnal"...Na šljakama terena Sportskog centra "Gale Muškatirović" glavne zvezde biće Novak Đoković, Viktor Troicki i Janko Tipsarević..."Srbija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.