Svetski mediji: Doček ili Igra prestola?

Izvor: Prva.rs, 23.Jun.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski mediji: Doček ili Igra prestola?

Britanski 'Metro' počeo je svoj izveštaj rečenicom – 'Ovako se organizuje žurka za doček' – uporedivši atmosferu ispred gradske Skupštine sa serijom 'Igra prestola'.
"Ovakvim dočekom bio bi zadovoljan bilo koji seniorski tim, ali Srbija je 'izbacila' crveni tepih i za svoje mlade zvezde", piše Metro, ističući veliki broj upaljenih baklji i dimnih bombi.
Rojters takođe stavlja akcenat na atmosferu, dodajući da je 'ludilo' krenulo onog trenutka kada se otvoreni autobus >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sa igračima našao u centru našeg glavnog grada. 

Renomirana novinarska agencija navodi i da je uspeh mladih nada došao kao 'melem na ranu' srpskom narodu – uz osvrt na transparent u masi 'Ima nade' – pošto A selekcija ima vrlo male šanse da se domogne narednog Evropskog prvenstva, posle propuštanja prethodnog EURA i Svetskog prvenstva 2014. godine. 

Britanski 'DailyMail', uz veliki broj fotografija, prenosi delove emotivnog obraćanja selektora Veljka Paunovića i kapitena Predraga Rajkovića, dok se u članku 'YahooSporta' kaže da je 'na tradiconalnom mestu za slavlje Srba' – viđena do sada nezapamćena atmosfera.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.