Svetski kup u Beogradu 2012. godine?

Izvor: RTS, 17.Jan.2010, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski kup u Beogradu 2012. godine?

Svetska veslačka federacija (FISA) saopštila je da je Beograd ušao u najuži krug kandidata za organizaciju Svetskog kupa 2012. godine. Visoka delegacija FISA dolazi u ispekciju, staze i kako bi se razmotrila sva organizaciona pitanja sa Veslačkim savezom Srbije.

U Beogradu će u ponedeljak i utorak boraviti visoka delegacija Svetske veslačke federacije, koju će predvoditi izvršni direktor Mat Smit. Članovi delegacije će izvršiti inspekciju staze, razmotriti organizacione >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kapacitete Beograda i obaviti niz razgovora sa čelnicima Veslačkog saveza Srbije, Gradskog sekretarijata za sport i Ministarstva omladine i sporta.

Sa članovima delegacije FISA razgovaraće i ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković, koja je obećala punu podršku države u organizaciji tog velikog takmičenja.

Svetski kup je jedno od najprestižnijih reprezentativnih takmičenja koje okuplja vrh svetskog veslanja. S obzirom da je 2012. olimpijska godina, nema sumnje da bi u Beograd doputovali svi najbolji veslači sveta.

Svetska veslačka federacija će konačnu odluku o domaćinu Svetskog kupa 2012. godine doneti u martu ove godine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.