Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 13:59

Svetski igrači se priključili Ronaldu i Mesiju i poklonili dresove za malog Gavrila

Posle Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, dresove za licitacije za pomoć malom Gavrilu poslale su i najveće fudbalske zvezde regiona: Luka Modrić, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Ante Rebić, Marko Rog, Nikola Maksimović, kao i fudbaleri Napolija: Kalidu Kulibali, Dris Mertens i Dijego Deme.
Kompanija Mocart prikupila je dresove nekih od najboljih fudbalera iz regiona, sve u cilju pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << malom Gavrilu Đurđeviću.

Asovi Reala, Barselone, Juventusa, Milana, Napolija, Rome, Đenove... udružili su se u borbi za jedan viši cilj - život osmomesečne bebe iz Srbije koja boluje od spinalne mišićne atrofije i kojoj je potrebno još oko 800 hiljada evra za odlazak na lečenje u SAD.
Mocart je za početnu cenu na aukciji na "Limundu" za svaki dres ponudio 500 hiljada dinara.
Za dresove možete licitirati ovde, a na koje načine još možete pomoći Gavrilu Đurđeviću pogledajte ovde.
"Aukcije Kristijanove potpisane sedmice i Leove desetke donele su još 2.400.000 dinara u fond, a Mocart je na Limundu ovoga puta izneo početne ponude od po 500.000 dinara za dresove koje su za malog Gavrila poslali majstori velikog srca. Licitacija traje do ponedeljka, 24. maja, do 12 časova", navodi se na sajtu ovog portala.
Dresovi Stare dame, kraljevskog i katalonskog kluba, rimskog i milanskog giganta u ovom trenutku vrede daleko više od onih iz zvaničnih šopova, jer je u toku borba za nešto što nema cenu - život jednog deteta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U akciju za pomoć Gavrilu uključili se Džeko, Modrić, Pjanić…

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2021

Nakon najboljih fudbalera sveta Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, fudbalske zvezde iz regiona predvođene Lukom Modrićem i Edinom Džekom, poslali su dresove za humanitarnu aukciju za pomoć malom Gavrilu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.