Svetska premijera filma Star Trek 20. jula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska premijera filma "Star Trek" 20. jula

Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot i reditelj Džastin Lin su objavili da će se svetska premijera filma "Star Trek - Izvan granica" održati 20. jula na "Comic-Conu" u San Dijegu.

Premijera će se održati u Embarkadero Marina parku, u IMAX formatu u saradnji sa simfonijskim orkestrom San Dijega i IMAX korporacijom.

To će biti, kako navodi distributer "Taramaunt", prva svetska IMAX premijera na otvorenom, uz specijalno pojavljivanje reditelja i ekipe filma, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i uživo koncertno izvođenje muzike iz filma koju je radio oskarovac Majk Đakino, a koju će izvoditi simfonijski orkestar San Dijega.

Reditelj Džastin Lin je rekao da je uzbuđen što će premijeru filma ispratiti s fanovima Comic-Cona i što će oni moći uživo da čuju neverovatnu muziku iz filma.

Portparol Comic-Cona, Dejvid Glenzer je izjavio: "Mi smo i privilegovani i uzbuđeni što su Paramount Pictures, Skydance i Bad Robot odabrali da ispoštuju fanove tako što će premijeru novog nastavka Star Treka održati upravo na Comic-Conu ovog leta".

Film "Star Trek - Izvan granica" na repertoar srpskih bioskopa stiže 21. jula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Svetska premijera filma "Star Trek" 20. jula

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2016, 14:26

Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot i reditelj Džastin Lin su objavili da će se svetska premijera filma "Star Trek - Izvan granica" održati 20. jula na "Comic-Conu" u San Dijegu...Premijera će se održati u Embarkadero Marina parku, u IMAX formatu u saradnji sa simfonijskim orkestrom San Dijega...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.