Svetska liga: Delfini u utorak u Strazburu

Izvor: Mondo, 15.Feb.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska liga: Delfini u utorak u Strazburu

Vaterpolisti Srbije u utorak nastavljaju takmičenje u Svetskoj ligi. Dejan Savić, kao što je najavio, nije poveo najjači sastav u Francusku.

Foto: Tanjug/ Marko Đoković

Evropski prvaci nastavljaju takmičenje u Svetskoj ligi!

Nakon što su dominantno završili takmičenje na Evropskom prvenstvu u Beogradu i bez poraza došli do zlata, vreme je da se nastavi pohod i na Svetsku ligu. Srbija ima već tri pobede u ovom takmičenju, a u utorak će "odmeriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << snagu" sa reprezentacijom Francuske, koju su već jednom savladali.

Put Strazbura, u kome ćemo igrati 4. kolo preliminarne faze Svetske lige, selektor Savić neće povesti najjači sastav. Odlučio je da odmori neke igrače, pa za taj duel neće računati na Branislava Mitrovića, Stefana Mitrovića, Živka Gocića, Milana Aleksića i Dušana Mandića.

"Poštedu" nisu dobili Filip Filipović, Andrija Prlainović, Slobodan Nikić, Sava Ranđeović, Gojko Pijetlović, Nikola Jakšić i Duško Pijetlović, a ovim evropskim prvacima su još pridodati Dimitrije Rističević, Gavril Subotić, Radomir Drašović, Mateja Asanović i Strahića i Viktor Rašović.

Utakmica je na programu u utorak od 20 časova, dok u okviru iste grupe nešto ranije igraju Španija i Crna Gora.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.