Svetlana Ražnatović prošetala do suda

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Nov.2011, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetlana Ražnatović prošetala do suda

Suđenje folk pevačici Svetlani Ražnatović zbog nasilničkog ponašanja ni u četvrtak nije počelo. Razlog za  drugo odlaganje početka glavnog pretresa bilo je neuručenje optužnice drugookrivljenom, inače pevačicinom zatu, Predragu Ocokoljiću, optuženom za isto delo.
Odlukom sudskog veća novo suđenje zakazano je za 26. decembar s obzirom na to da je sudija Danileja Kos usvojila molbu Ocokoljića i njegovog branioca Miše Petrovskog da im sudsko veće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ostavi vreme za upoznavanje sa optužnicom koja im je uručena.

Ovo je, inače, prvi put da je udovica Željka Ražnatovića Arkana napustila kućni pritvor u kom se nalazi od 23. juna, a na koji je osuđena pošto je sa Višim tužilaštvom u Beogradu zaključila sporazum o priznanju krivice za nezakonite radnje prilikom transfera fudbalera Obilića u inostrane klubove.
Iako je gotovo pet meseci provela u kući, pevačica je u sud došla nasmejana i raspoložena.
U Prvom osnovnom sudu, pred kojim se vodi postupak protiv bivše direktorke Obilića i njenog zeta, nije se pojavio oštećeni Aleksandar Olarević koga su okrivljeni, prema navodima optužnice, 18. juna 2007. godine, ispred zgrade FK Mladi proleter, najpre grubo vređali, a potom i udarali.
Pravdajući izostanak, Olarevićev punomoćnik Boriša Pavlović rekao je da je direktor Mladog proletera bolestan. Njegova supruga Snežana Olarević, koja pred sudskim većem treba da bude saslušana u svojstvu svedoka, odlukom sudije kažnjena je sa 50.000 dinara jer, takođe, nije došla na suđenje iako je uredno pozvana.
Sudija Kos odbila je predlog branioca Ražnatovićeve Gorana Petronijevića da se suđenje odloži do marta s obzirom na to da joj 22. februara ističe kazna kućnog zatvora.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetlana Ražnatović prošetala do suda

Izvor: Utakmica.rs, 24.Nov.2011

Suđenje folk pevačici Svetlani Ražnatović zbog nasilničkog ponašanja ni u četvrtak nije počelo. Razlog za  drugo odlaganje početka glavnog pretresa bilo je neuručenje optužnice drugookrivljenom, inače pevačicinom zatu,...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.