Svetlana Kitić bira najboljeg sportistu BiH

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Okt.2010, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetlana Kitić bira najboljeg sportistu BiH

Zvanično najbolja rukometašica sveta svih vremena Svetlana Kitić imenovana je za predsednicu žirija koji će izabrati najboljeg sportistu Bosne i Hercegovine u 2010. godini.
Reč je o jubilarnom desetom izboru najboljeg sportiste BiH u organizaciji Nezavisnih novina i Radio televizije BiH.
-Drago mi je što je upravo meni pripala čast >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da predsedavam žirijem u godini kada ova manifestacija proslavlja jubilej. Pred nama je izuzetno težak i odgovoran zadatak, ali ne sumnjam da će i ove godine nagrade otići u prave ruke- rekla je Kitić.
Svečano proglašenje najboljih sportista BiH zakazano je za 15. decembar u sarajevskom hotelu Holidej In.
Kitić je rođena u Tuzli, a svetsku slavu je stekla igrajući za beogradski Radnički i reprezentaciju Jugoslavije. Od 2006. do 2008. godine bila je sportski direktor ženske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.