Sveti duh stiže u Arsenal?

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sveti duh" stiže u Arsenal?

Kladionice imaju novog favorita.

Po engleskim medijima se skoro svakodnevno priča o Emerijevom nasledniku, jasno da je Španac pred sobom ima težak posao kako bi zadržao poziciju glavnog trenera Arsenala.

Njegov sunarodnika Arteta je bio glavni favorit, ali su kvote od večeras naklonjenije Portugalcu.

Radi se o Nunu Espiritu Santu, treneru Vulvsa.

"Vukovi" se posle pobede nad Bornmutom nalaze na visokom petom mestu, u narednom kolu dočekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šefild Junajted. Tim koji predvodi Portugalac nije iskusio poraz u Premijer ligi još od polovine septembra kada je bolji od njih bio Čelsi sa 5:2.

Tim sa "Molinoa" je znao u prošlosti da izjednači i timove iz velike šestorke, početkom oktobra su i slavili na "Etihadu" protiv Sitija sa 2:0.

Nema sumnje da Portugalac radi odličan posao sa svojim timom, kvota na njegov angažman u Arsenalu je pala na 3, dok su sledeći Arteta i Alegri sa kvotom pet. Emeri u narednom periodu ima relativno dobar raspored.

Pored LE gde su već obezbedili plasman dalje, u naredna tri kola igraju sa Norvičom, Brajtonom i Vest Hemom gde bi morao stići do pozitivnih rezultata inače bi mogao uslediti novi otkaz u Premijer ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Sveti duh" glavni kandidat za klupu Arsenala

Izvor: B92, 27.Nov.2019, 14:21

Portugalski trener Nuno Espirito Santo (Sveti duh u prevodu) blizu je da na mestu šefa stručnog štaba Arsenala zameni Unaj Emerija...Klupa francuskom strategu se već neko vreme ozbiljno "drma", a "tobdžije" ne znaju za trijumf u Premijer ligi skoro dva meseca...Engleski mediji prenose da je direktor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.