Svete, spremi se za novu zvezdu iz Srbije: Ivana Jorović u polufinalu Rolan Garosa

Izvor: Blic, 05.Jun.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svete, spremi se za novu zvezdu iz Srbije: Ivana Jorović u polufinalu Rolan Garosa

Mlada nada srpskog tenisa Ivana Jorović nastavila je sa odličnim partijama u Parizu, plasiravši se u polufinale juniorskog Rolan Garosa.

Jorovićeva, od organizatora ovog Grend slema postavljena za prvog nosioca u konkurenciji juniora, deklasirala je Slovakinju Kristinu Šmidlovu u četvrtfinalu sa 6:2, 6:2.

Posle ovog meča sa 11. nosiocem koji je potrajao samo 63 minuta, a u kome je Ivana izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svega 37 poena, a osvojila čak 71% onih koje je otpočinja sopstvenim servisima, ostalo joj je da sazna protiv koga će igrati u polufinalu.

Njena suparnica biće Kanađanka Fransoa Abanda, deseti nosilac, koja je bila bolja od Paule Badose Hibert iz Španije sa 5:7, 7:5, 6:3.

Već sada je poznato da će se u drugom polufinalnom susretu sastati Darija Kasatkina iz Rusije, 8. nosilac, i Marketa Vondrusova iz Češke.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA NADA SRPSKOG TENISA: Ivana Jorović bez izgubljenog seta do polufinala Rolan Garosa

Izvor: Kurir, 05.Jun.2014

Mlada nada srpskog tenisa Ivana Jorović plasirala se u polufinale juniorskog Rolan Garosa pošto je u četvrtfinalu deklasirala Slovakinju Kristinu Šmidlovu sa 6:2, 6:2..PARIZ - Mlada nada srpskog tenisa Ivana Jorović nastavila je sa odličnim partijama u Parizu, gde se plasirala u polufinale juniorskog...

Nastavak na Kurir...

Polufinale kao malo jači trening: Ivana Jorović furiozno do finala Rolan Garosa

Izvor: Blic, 06.Jun.2014, 15:04

Mlada nada srpskog tenisa Ivana Jorović nastavila je sa odličnim partijama u Parizu, plasiravši se u finale juniorskog Rolan Garosa pobedom nad Fransoa Abandom sa 6:4, 6:0...Jorovićeva je postavljena za prvog nosioca u konkurenciji juniorki, u četvrtfinalu je deklasirala Slovakinju Kristinu Šmidlovu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.